Om Meg2019-08-30T10:45:57+00:00
ascendo

Mitt navn er Laila Eirin Sævareid …

Ut over å arbeide med Workshops og som coach, så bruker jeg store deler av min arbeidstid som leder og prosjektleder. Jeg arbeider som konsulent i eget AS.

Jeg har internasjonal erfaring fra 7 år i Martin Linge prosjektet som er en ny olje & gass installasjon i Nordsjøen. Jeg har i mange år ledet mindre team og store avdelinger i IT bransjen. Jeg har vært innom lederstillinger i entreprenørbransjen i form av etablering av barnehager nasjonalt. Jeg har vært salgssjef og markedssjef.

Jeg har vært styreleder i oppstarten av en bedrift og jeg har etablert og drevet mitt eget AS i mange år.

Jeg har representert mange foreldre og elever som FAU leder ved en av landets største skoler.

Av formell utdannelse, så har jeg en Bachelor in Business Administration fra Handelshøyskolen BI og er i gang med Executive Master of Management. Jeg har en internasjonal sertifisering som NLP Master & Personal Coach samt studiet Coaching, Selvledelse og Emosjonell intelligens fra Handelshøyskolen BI. Prosjektledelse og Prosessledelse.

Jeg er nysgjerrig av natur og har deltatt på en stor mengde internasjonale konferanser og kurs. Jeg har tilegnet meg en god del kunnskap innen ernæring fordi det er fundamentet for prestasjon. Energinivået må være på plass.

Et av mine livsmotto er «only if you live it, you know it». Det meste av det jeg lærer bort har jeg personlig erfaring med.

Jeg har gleden av å være mor og stemor. Jeg har vært gift i mange år og jeg har vært gjennom samlivsbrudd. Jeg har hatt mange livserfaringer, mange nydelig gode og andre krevende.

Jeg elsker livet i naturen og har nylig begynt å gå toppturer på Randone ski. Jeg har besøkt mange av verdens land og lar meg alltid fascinere av andre kulturer og nye mennesker.

Alt dette er deler av min reise og har uten tvil formet meg til dagens versjon av Laila.